Top-service op alle vlakken

Q-auto

In onze showroom te Poperinge hebben wij een ruim aanbod van jonge tweedehands en nieuwe auto’s. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende merken waaronder Audi, BMW, VW, Mercedes, Volvo, Skoda en Seat. Ons aanbod varieert van 5.000 euro tot ... Iedere wagen wordt zorgvuldig gescreend voor verkoop. Wij zorgen er steeds voor dat elke tweedehands wagen net dát iets meer heeft. Door onze jarenlange ervaring kan u er zeker van zijn dat u een technisch correcte auto aankoopt. Wij adviseren u steeds op een persoonlijke manier! Selected Quality Cars is ons motto en daar streven wij ook naar.

Q-auto showroom

Een nieuwe wagen?

Ook voor nieuwe auto’s kan u bij ons terecht. Door onze jaren- lange ervaring kennen we meerdere kanalen voor het leveren van nieuwe wagens aan mooie prijzen.

Betrouwbaarheid

ls lid van TRAXIO (vroeger Federauto) hebben wij een sterke referentielijst . Ons doel is om u tegen een goede prijs een betrouwbaar auto aan te bieden.

Overname wagen

Bij aankoop van een auto nemen wij graag uw auto over. We bepalen een goede overnameprijs voor uw oude wagen, maar u hebt uiteraard de vrijheid om hem zelf te verkopen. Veel of weinig kilometers, jong of oud, eender welk merk,... wij willen uw oude wagen overnemen.

Q-auto showroom

Garanties

Heel wat van onze auto’s vallen onder de fabriekswaarborg. Indien dit voor uw wagen niet het geval is, geven wij u steeds 1 jaar volledige garantie op onderdelen en uurloon.
Voor elk probleem na de verkoop, hoe klein ook, kan u ons steeds contacteren en proberen wij u zo snel als mogelijk te helpen. Optionele garanties zijn mogelijk.

  • Elke auto krijgt een dieptereiniging
  • We nemen uw bestaande wagen over
  • Eigen herstel- en onderhoudsdienst
  • Perfecte service

 

Auto Scout 24

Q-auto is lid van

Traxio